Overslaan naar content

Enthousiaste full stack developer gezocht

Delft, Zuid-Holland, Nederland

Hebben we een match?

Vind je afwisseling tussen front- en back-end development leuk en wil je meewerken aan verschillende applicaties? Bij Goedemiddag! hebben we weer plek voor een enthousiaste full stack developer die klaar is voor de volgende carrièrestap!

Goedemiddag! is een no-nonsense developmentbureau uit Delft. We vertalen ideeën van opdrachtgevers naar succesvolle webapplicaties. We geloven in maatwerk en leveren technisch hoogwaardige oplossingen. Dat doet ons team al sinds 2015 met behulp van Laravel en Vue.js. We hebben een hecht en informeel team. We investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s en zijn uitvinder van de AirFryday.

Bouw mee aan verschillende projecten

Ons team is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van zo’n 50 applicaties en 150 webportalen. Dit varieert van een SAAS-platform voor creators, sporters en artiesten tot hypotheeksoftware, een gamification platform en diverse websites en webportalen met externe koppelingen. Al deze oplossingen realiseren we op de back-end met Laravel en op de front-end met HTML, CSS en Vue.js.

We zoeken een enthousiaste full stack developer die het leuk vindt om aan een aantal van deze projecten mee te werken. Samen met de andere developers in het team ben je straks verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van deze applicaties.

Je krijgt van ons de ruimte om software te realiseren waar je echt trots op kunt zijn. Het werk is afwisselend, we bieden je veel ruimte voor eigen initiatief en je kunt je werkweek grotendeels inplannen zoals je zelf wilt. Als developer bij Goedemiddag! heb je soms ook contact met de klant om bijvoorbeeld samen een wijziging door te nemen of een bug te analyseren.

Groei met ons mee

Om mee te kunnen draaien in ons team zoeken we iemand met minimaal een jaar professionele ervaring met Laravel en een javascript framework zoals Vue of React. Mocht je al wat meer ervaring hebben, dan is dat alleen maar mooi meegenomen!

Bij Goedemiddag! geven we je de kans om nieuwe dingen te leren. We investeren veel tijd en energie in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Zo reserveren we bijvoorbeeld 10% van je werktijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Wat bieden we je nog meer

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn op de werkvloer en geven je de vrijheid om je werk/privé balans in te richten zoals jij dat wilt. Daarom bieden we standaard de onderstaande arbeidsvoorwaarden aan, maar ook andere wensen zijn bespreekbaar.

 • Een goed salaris passend bij je ervaring;
 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om twee dagen per week vanuit huis te werken;
 • 25 tot 27 vakantiedagen;
 • Macbook;
 • 10% van je werktijd beschikbaar voor zelfontwikkeling;
 • Gratis lunch;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om bij te dragen aan open source initiatieven;
 • Regelmatig leuke teamactiviteiten en elke vrijdag AirFryday en een drankje.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Of wil je meer weten? We maken graag kennis met je! Bel of WhatsApp ons op 088-7333333 of stuur een mail naar robert@goedemiddag.nl. Hieronder kan je ook direct rechtstreeks solliciteren of via Indeed.

of