Overslaan naar content

Senior Laravel back-end developer

Delft, Zuid-Holland, Nederland

Hebben we een match?

Vind je het leuk om in teamverband aan afwisselende en technisch uitdagende projecten te werken?
Wil je graag met Laravel werken en heb je minimaal twee jaar professionele ervaring met Laravel en minimaal vijf jaar met PHP?

Vind je het leuk om collega’s te coachen en ben je oplossingsgericht?

Werk je graag in een informele omgeving en hecht je veel waarde aan een goede werk/privé balans?

Dan hebben we wellicht een match!

Bij Goedemiddag! in Delft zoeken we een ervaren Laravel developer die zich thuis voelt in technisch uitdagende projecten. Iemand die het voortouw wil nemen en het leuk vindt om collega developers te begeleiden. Iemand die staat voor kwaliteit, goed het overzicht weet te houden en oplossingsgericht is.

Afwisseling en verantwoordelijkheid

Het team van Goedemiddag! is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van zo’n 50 Laravel applicaties. Dit varieert van een SAAS-platform voor creators, sporters en artiesten tot hypotheeksoftware, rekentools, administratiesystemen en diverse webportalen met externe koppelingen. Om een aantal van deze projecten in goede banen te leiden zoeken we een ervaren back-end developer die technisch het voortouw wil nemen in deze projecten. Denk hierbij aan het ontwerpen en bewaken van de architectuur, het technisch aansturen van collega’s en het bewaken van de kwaliteit in het project. Daarnaast werk je zelf uiteraard ook mee aan deze projecten.

Je krijgt van ons de ruimte om software te realiseren waar je echt trots op kunt zijn. Het werk is afwisselend, we bieden je veel ruimte voor eigen initiatief en je kunt je werkweek grotendeels inplannen zoals je zelf wilt.

Goedemiddag!

Goedemiddag! is een no-nonsense developmentbureau in Delft. Samen met onze opdrachtgevers vertalen we ideeën naar succesvolle webapplicaties. We geloven in maatwerk en leveren technisch hoogwaardige oplossingen. We hebben een hecht en informeel team en maken applicaties die echt toegevoegde waarde hebben voor onze opdrachtgevers.

In een paar jaar tijd is het team van Goedemiddag! verdriedubbeld. En niet alleen het bedrijf is gegroeid, maar ook de omvang en complexiteit van onze projecten. Voor aansprekende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Fangage (van DJ Sam Feldt) en Stichting Halt realiseren we maatwerk webapplicaties. Onze opdrachtgevers kiezen bewust voor Goedemiddag! Enerzijds door onze expertise, maar ook omdat ze onze adviserende rol in projecten erg op prijs stellen. Als developer bij Goedemiddag! schrijf je dus niet alleen maar mooie code, maar denk je ook echt met de klant mee.

Sinds 2014 werken we bij Goedemiddag! op de back-end alleen nog maar met Laravel. We zijn initiatiefnemer achter de Dutch Laravel Foundation en spelen nog steeds een erg actieve rol binnen de Laravel community. De developers van Goedemiddag! krijgen toegang tot Laravel meet-ups, gaan jaarlijks naar Laracon en kennen de ins en outs van Laravel. Op de front-end gebruiken we naast HTML en CSS voornamelijk Vue.js.

Wat bieden wij jou

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn op de werkvloer en geven je de vrijheid om je werk/privé balans in te richten zoals jij dat wilt. We weten dat er meer is dan werk alleen en laten onze collega’s graag meedelen in het succes van het bedrijf. Daarom bieden we standaard de onderstaande arbeidsvoorwaarden, maar ook andere wensen zijn bespreekbaar.

 • Een goed salaris;
 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om regelmatig vanuit huis te werken;
 • 25 tot 27 vakantiedagen;
 • Macbook;
 • 10% van je werktijd beschikbaar voor je eigen ontwikkeling*
 • Gratis lunch;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om bij te dragen aan open source initiatieven;
 • Toegang tot Laravel meet-ups en Laracon;
 • Mogelijkheid om Laravel Certified developer te worden;
 • Regelmatig leuke teamactiviteiten en elke vrijdag AirFriday en een borrel.

* We zien onze collega’s als onze belangrijkste troef. Daarom investeren we veel tijd en energie in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Je wordt hiervoor gekoppeld aan een ambitiecoach die jou helpt om op persoonlijk en zakelijk vlak verder te groeien. Vanuit Goedemiddag! reserveren we 10% van je werktijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Of wil je meer weten? We maken graag kennis met je! Bel of WhatsApp ons op 088-7333333 of stuur een mail naar robert@goedemiddag.nl. Hieronder kan je ook direct rechtstreeks solliciteren of via Indeed.

of