Overslaan naar content

Senior / lead front-end developer

Delft, Zuid-Holland, Nederland

Hebben we een match?

Neem jij graag het voortouw en heb je een duidelijke mening?
Heb je ervaring met het opzetten van de front-end in complexe projecten?
Vind je het leuk om collega’s te coachen?
Werk je graag in een informele omgeving en hecht je veel waarde aan een goede werk/privé balans?

Dan hebben we wellicht een match! 

Bij Goedemiddag! in Delft zoeken we een ervaren front-end developer die de grote lijnen durft uit te zetten.

Goedemiddag! vertaalt ideeën van opdrachtgevers naar succesvolle webapplicaties en websites. We geloven in maatwerk en leveren technisch hoogwaardige producten. Onze designers, front- en back-end developers werken nauw samen met onze opdrachtgevers. We hebben een hecht en informeel team en ons bedrijf groeit snel. Om ons front-end development naar een hoger niveau te tillen zoeken we een ervaren senior front-end developer die de leiding wil nemen in dit proces. Een aantal jaar ervaring met Vue.js of een vergelijkbaar front-end framework is hierin een vereiste.

De grote lijn uitzetten, complexe projecten en collega’s coachen

In een paar jaar tijd is het team van Goedemiddag! verdriedubbeld. En niet alleen het bedrijf is gegroeid, maar ook de omvang en complexiteit van onze projecten. Voor aansprekende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, Fangage van DJ Sam Feldt en Stichting Halt realiseren we maatwerk webapplicaties en websites. Onze opdrachtgevers kiezen bewust voor Goedemiddag! Enerzijds door onze expertise, maar ook omdat ze onze adviserende rol in projecten erg prijs stellen. Als developer bij Goedemiddag! schrijf je dus niet alleen maar mooie code, maar denk je ook echt mee met de klant en krijg je tijd en ruimte om werk te creëren waar je trots op kunt zijn!

Door het sterk toenemende aantal projecten en de complexiteit hiervan, zoeken we een ervaren front-end developer die het voortouw wil nemen in de verdere professionalisering van onze front-end skills. Iemand die de uitdaging aandurft om de koers en werkwijze te definiëren, om complexe projecten te structuren zodat ook minder ervaren collega’s er mee kunnen werken, om collega’s te coachen, maar ook om zelf technisch hoogwaardige code te schrijven.

Wat bieden wij jou

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn op de werkvloer en geven je de vrijheid om je werk/privé balans in te richten zoals jij dat wilt. We weten dat er meer is dan werk alleen en laten onze collega’s graag meedelen in het succes van het bedrijf. Daarom bieden we standaard de onderstaande arbeidsvoorwaarden, maar ook andere wensen zijn bespreekbaar.

  • Een goed salaris;
  • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
  • Flexibele werktijden;
  • De mogelijkheid om twee dagen per week vanuit huis te werken;
  • 25 tot 27 vakantiedagen;
  • MacBook van de zaak;
  • Reiskostenvergoeding en ook een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden;
  • Mogelijkheid om bij te dragen aan open source initiatieven;
  • Regelmatig leuke teamactiviteiten en elke vrijdag AirFriday en een borrel.

We zien onze collega’s als onze belangrijkste troef. Daarom investeren we veel tijd en energie in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Je wordt hiervoor gekoppeld aan een ambitiecoach die jou helpt om op persoonlijk en zakelijk vlak verder te groeien. Vanuit Goedemiddag! reserveren we 10% van je werktijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Of wil je meer weten? We maken graag kennis met je! Bel of WhatsApp ons op 088-7333333 of stuur een mail naar robert@goedemiddag.nl. Hieronder kan je ook direct rechtstreeks solliciteren of via Indeed.

of