Overslaan naar content

Talentvolle Laravel back-end developer gezocht

Delft, Zuid-Holland, Nederland

Hebben we een match?

Ben jij net zo enthousiast over Laravel als wij en wil je meewerken aan de ontwikkeling van verschillende applicaties? Bij Goedemiddag! hebben we weer plek voor talentvolle back-end developers die klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière!

Goedemiddag! is een no-nonsense developmentbureau uit Delft. We vertalen ideeën van opdrachtgevers naar succesvolle webapplicaties. We geloven in maatwerk en leveren technisch hoogwaardige oplossingen. Dat doet ons team al sinds 2015 met behulp van Laravel.

We hebben een hecht en informeel team en zijn erg actief in de Laravel community. We investeren in de persoonlijke ontwikkeling van onze collega’s en zijn uitvinder van de AirFryday.

Bouw mee aan verschillende Laravel projecten

Ons team is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van zo’n 50 Laravel applicaties. Dit varieert van een SAAS-platform voor creators, sporters en artiesten tot hypotheeksoftware, een gamification platform, rekentools, administratiesystemen en diverse webportalen met externe koppelingen voor bijvoorbeeld makelaars en verzekeraars.

We zoeken talentvolle back-end developers die het leuk vinden om aan een aantal van deze projecten mee te werken. Samen met de andere back- en front-enders in het team ben je straks verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van deze applicaties.

Je krijgt van ons de ruimte om software te realiseren waar je echt trots op kunt zijn. Het werk is afwisselend, we bieden je veel ruimte voor eigen initiatief en je kunt je werkweek grotendeels inplannen zoals je zelf wilt. Als back-end developer bij Goedemiddag! heb je soms ook contact met de klant om bijvoorbeeld samen een wijziging door te nemen of een bug te analyseren.

Groei met ons mee

Om mee te kunnen draaien in ons team zoeken we nieuwe collega’s met minimaal een jaar professionele ervaring met Laravel. Mocht je al wat meer ervaring hebben, dan is dat alleen maar mooi meegenomen! Als je daarnaast ook ervaring hebt met een javascript framework zoals Vue of React, dan is dat een extra pluspunt.

Bij Goedemiddag! geven we je de kans om je kennis van Laravel en applicatieontwikkeling uit te breiden. We investeren veel tijd en energie in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Zo reserveren we bijvoorbeeld 10% van je werktijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling!

Goedemiddag! is daarnaast erg actief in de Laravel community. Als je bij ons komt werken krijg je ook toegang tot Laracast, Laravel Meetups, LaraCon, LaraFest en kan je elk jaar deelnemen aan een Laravel hackathon met developers van verschillende bedrijven. Ook bieden we je de kans om zelf Laravel Certified developer te worden.

Wat bieden we je nog meer

We vinden het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn op de werkvloer en geven je de vrijheid om je werk/privé balans in te richten zoals jij dat wilt. Daarom bieden we standaard de onderstaande arbeidsvoorwaarden aan, maar ook andere wensen zijn bespreekbaar.

 • Een goed salaris passend bij je ervaring;
 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om twee dagen per week vanuit huis te werken;
 • 25 tot 27 vakantiedagen;
 • Macbook;
 • 10% van je werktijd beschikbaar voor zelfontwikkeling;
 • Gratis lunch;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid om bij te dragen aan open source initiatieven;
 • Regelmatig leuke teamactiviteiten en elke vrijdag AirFryday en een drankje.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Of wil je meer weten? We maken graag kennis met je! Bel of WhatsApp ons op 088-7333333 of stuur een mail naar robert@goedemiddag.nl. Hieronder kan je ook direct rechtstreeks solliciteren of via Indeed.

of