Overslaan naar content

Senior Vue developer met Nuxt ervaring

Op locatie, Hybride
 • Delft, Zuid-Holland, Nederland

Hebben we een match?

Bij Goedemiddag! maken we dingen niet ingewikkelder dan ze zijn. Onze opdrachtgevers hebben een goed idee, wij bouwen de online oplossing. Dat doen we onder andere voor het grote Amerikaanse tech-bedrijf Triller. Triller is gespecialiseerd in het verbinden van creators, artiesten, merken en hun fans. Dit doen ze via verschillende platformen zoals de Triller App, Fangage en TrillerTV.

 

Triller zet momenteel vol in op de doorontwikkeling van hun platformen. Mede vanwege de toenemende weerstand in de VS richting hun concurrent TikTok en de aanstaande beursgang van Triller. Met Goedemiddag! leveren we hier een belangrijke bijdrage aan door een deel van de softwareontwikkeling binnen Triller te verzorgen. Dat doen we vanuit ons kantoor in Delft.

 

Om aan de verschillende applicaties van Triller te werken, zoeken we onder andere een senior Vue developer met Nuxt ervaring. De frontend van de applicaties waar je het meest aan gaat werken is gebouwd in Nuxt en communiceert grotendeels met een Laravel backend. Als senior developer ben je naast je inhoudelijke bijdrage aan deze platformen ook medeverantwoordelijk voor de architectuur, het technisch aansturen van collega’s en het bewaken van de kwaliteit in het project.

We zoeken iemand die graag in een startup setting wil werken en dus ook over de bijbehorende mentaliteit beschikt. Dat betekent dat je soms met 75% van de informatie aan een feature zal moeten beginnen en we vaak features zullen uitproberen, om er in een vroeg stadium al van te kunnen leren en bij te kunnen sturen. 

 

Bij deze rol komt ook kijken dat je af en toe een meeting in de avonduren hebt, aangezien de opdrachtgever in de VS zit. De voertaal binnen het project is daarom ook Engels.

 

Wat bieden wij jou

Allereerst is het project uiteraard erg gaaf om aan te werken. We geven je daarin veel vrijheid en je kunt echt het verschil maken! Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt zijn op de werkvloer en geven we je de vrijheid om je werk/privé balans in te richten zoals jij dat wilt. We weten dat er meer is dan werk alleen. Daarom bieden we standaard de onderstaande arbeidsvoorwaarden, maar ook andere wensen zijn bespreekbaar.

 

 • Een goed salaris;

 • De mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken;

 • Flexibele werktijden;

 • De mogelijkheid om regelmatig vanuit huis te werken;

 • 25 tot 27 vakantiedagen;

 • Macbook inclusief accessoires;

 • 10% van je werktijd beschikbaar voor je eigen ontwikkeling*

 • Gratis lunch;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Regelmatig leuke teamactiviteiten en elke vrijdag AirFriday en een borrel.

 * We zien onze collega’s als onze belangrijkste troef. Daarom investeren we veel tijd en energie in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen en reserveren we 10% van je werktijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Een ervaren collega zal daarin met je meedenken en waar nodig ondersteunen.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden? Of wil je meer weten? We maken graag kennis met je! Bel of WhatsApp ons op 088-7333333 of stuur een mail naar robert@goedemiddag.nl. Hieronder kan je ook direct rechtstreeks solliciteren of via Indeed.

of